Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BROTHERS – THE TAILORING CLUB

   Brothers har sedan ett par år tillbaka satsat allt mer på det skräddadade herrmode vilket verkligen glädjer en fantast som jag. Linjen går under namnet ”The Tailoring Club” och visar inför hösten upp den bredaste kollektionen någonsin där tanken är att alla olika komponenter ska kunna matchas tillsammans. I sortimentet finns allt från kostymer, […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-10-07 18:09  |  Lästid: < 1 minuter


  

Brothers har sedan ett par år tillbaka satsat allt mer på det skräddadade herrmode vilket verkligen glädjer en fantast som jag. Linjen går under namnet ”The Tailoring Club” och visar inför hösten upp den bredaste kollektionen någonsin där tanken är att alla olika komponenter ska kunna matchas tillsammans. I sortimentet finns allt från kostymer, kavajer, uddabyxor i flanell till västar och ytterrockar där en större omsorg kring hantverk och kvalité har lagts ner.

Bilderna kommer från den senaste höstplåtningen med fotografen Jesse Laitinen. 

Dela på Facebook
Tweeta