Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SNYGGAST FÖR HÖSTEN – PILOTJACKAN

// + follow Philip Conradsson  \ APPR En av höstens absolut snyggaste jackor hittar ni hos Gant Rugger som verkligen givit den klassiska pilotjackan ett helt nytt och ansikte med sin moderna twist. Kvalitén är i ren ull med med en borstad nopprig känsla som jag verkligen älskar. Jackan är förutom det utrustad med en […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-10-08 14:41  |  Lästid: < 1 minuter

//

En av höstens absolut snyggaste jackor hittar ni hos Gant Rugger som verkligen givit den klassiska pilotjackan ett helt nytt och ansikte med sin moderna twist. Kvalitén är i ren ull med med en borstad nopprig känsla som jag verkligen älskar. Jackan är förutom det utrustad med en dubbeldragkedja som gör att formerna och silhuetten kan framhävas på ett betydligt mer smakfullare sätt. Jackan är verkligen något i precis min smak som jag, vill bära den tillsammans med ett par mörkgråa eller bruna flanellbyxor för hösten.

Ni hittar den här, Gant Rugger.


Dela på Facebook
Tweeta