Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

ÄNTLIGEN SÄSONG FÖR ROCKEN

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Rock: J.Lindeberg Byxor: Morris Heritage Skjorta: Barba Napoli Tröja: Filippa K Skor: RM Williams Väska: Bonastre Klocka: Tendence Glasögon: Nividas Det är verkligen så mycket roligare att klä sig på hösten än våren och rocken blir ju alltid mitt absoluta favoritplagg. En rock i varje basfärg är en […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-10-13 22:00  |  Lästid: < 1 minuter

//

Rock: J.Lindeberg Byxor: Morris Heritage Skjorta: Barba Napoli Tröja: Filippa K Skor: RM Williams Väska: Bonastre Klocka: Tendence Glasögon: Nividas

Det är verkligen så mycket roligare att klä sig på hösten än våren och rocken blir ju alltid mitt absoluta favoritplagg. En rock i varje basfärg är en bra målsättning för att bygga en stabil basgarderob. Här ser ni en mörkgrå ullrock från J.Lindeberg som känns både tidlös och väldigt klassiskt i sina drag. Kombinera med ett par ljusa flanellbyxor och en typisk brun Chealsea boot för en perfekt höstlook.


Dela på Facebook
Tweeta