Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SATURDAY & BRUNCH AT MISTER FRENCH

Lördagsbruch är alltid en bra idé, i helgen provade jag Charlie och bröderna Nenzell Mister French helt nya brunchkoncept. Givet på menyn var självklart skaldjur då restaurangen satsat hårt på just detta sedan öppningen 2013. Jag imponerades av både mat och service och tycker verkligen lokalerna är oerhört smakfulla tillsammans med den sagolika utsikten Stockholms […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-10-13 12:26  |  Lästid: < 1 minuter
PhilipConradsson IMG_1806 IMG_1804 IMG_1805

Lördagsbruch är alltid en bra idé, i helgen provade jag Charlie och bröderna Nenzell Mister French helt nya brunchkoncept. Givet på menyn var självklart skaldjur då restaurangen satsat hårt på just detta sedan öppningen 2013. Jag imponerades av både mat och service och tycker verkligen lokalerna är oerhört smakfulla tillsammans med den sagolika utsikten Stockholms ström. Många tummar upp!

 

Dela på Facebook
Tweeta