Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

AUTUMN MUST HAVES

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Så här års finns det inget byxplagg som används mer flitigt än mina flanellbyxor. Värmen och bekvämligheten är sällan det viktigaste man när det också är oerhört snyggt och stilfullt finns det verkligen ingenting att klaga på. Passformen ska vara smal men däremot inte tight likt ett par […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-10-15 17:30  |  Lästid: < 1 minuter

//

Så här års finns det inget byxplagg som används mer flitigt än mina flanellbyxor. Värmen och bekvämligheten är sällan det viktigaste man när det också är oerhört snyggt och stilfullt finns det verkligen ingenting att klaga på. Passformen ska vara smal men däremot inte tight likt ett par jeans, fotvidden smal och helst med ett slag på 4-5 centimeter som bidrar till att byxan får ett finare fall. Tänk på att köpa ett par i god kvalité, d.v.s. i ren ull och ingenting annat, både hållbarheten, känslan och byxans passform kommer hålla sig snyggare en längre tid.

Ljusa färger är enkelt att kombinera med mörkare överdel, grå byxa, Morris Heritage, beige byxa, Oscar Jacobson.


Dela på Facebook
Tweeta