Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

REEBOK VENTILATOR – CELEBRATE 25 YEARS

Den klassiska Reebok Ventilator firar 25 år på marknaden och har nyligen släppt en av de snyggaste modellerna jag sätt, i märkets historia. Med sina matta bruna, olivgröna och gråa inslag tillsammans med den karakteristiska grövre sulan är sneakern mer än brukbar även för det svenska vinterhalvåret. De jordnära tonerna kombineras på bästa i samma […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-10-15 13:51  |  Lästid: < 1 minuter


Den klassiska Reebok Ventilator firar 25 år på marknaden och har nyligen släppt en av de snyggaste modellerna jag sätt, i märkets historia. Med sina matta bruna, olivgröna och gråa inslag tillsammans med den karakteristiska grövre sulan är sneakern mer än brukbar även för det svenska vinterhalvåret. De jordnära tonerna kombineras på bästa i samma färg men i mörkare tonskala, just för att få den läckra kontrastskillnaden mellan framförallt sko och byxa.

Modellen heter ”Sulphur” & finns tillgänglig på EndClothing om drygt ett dygn, här.

Dela på Facebook
Tweeta