Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

GROOMING BY MURDOCKS LONDON

Vid min förra tripp till London hade jag tänkt besöka Murdock’s, en av huvudstadens mest välkända Barber Shops, tyvärr räckte inte riktigt tiden till. Murdocks har numera sju salonger varar tre i Hacketts egna butiker som ett full service koncept. Här kan man få alltifrån en hårklippning till skäggtrimning och rakningar med varma handdukar. Har […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-10-18 21:24  |  Lästid: < 1 minuter

Vid min förra tripp till London hade jag tänkt besöka Murdock’s, en av huvudstadens mest välkända Barber Shops, tyvärr räckte inte riktigt tiden till. Murdocks har numera sju salonger varar tre i Hacketts egna butiker som ett full service koncept. Här kan man få alltifrån en hårklippning till skäggtrimning och rakningar med varma handdukar. Har alltid velat prova och klippa mig hos en barberare, men aldrig riktigt vågat.

Har ni någon aning om det finns något något liknande i Stockholm?

Dela på Facebook
Tweeta