Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

NYTT I GARDEROBEN: VINTAGE LEVIS JEANS

   I helgen gjorde mitt bästa kap på länge, två par vintagejeans köpta på second hand från Levis för ynka 250 styck, sjukt värt. Givetvis i märkets mest välkända modell 501 med sin raka och tidlösa passform. Har senaste tiden börjat uppskatta just det, att byxan inte är alltför tight, utan istället får falla fritt. […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-10-19 16:17  |  Lästid: < 1 minuter

  
I helgen gjorde mitt bästa kap på länge, två par vintagejeans köpta på second hand från Levis för ynka 250 styck, sjukt värt. Givetvis i märkets mest välkända modell 501 med sin raka och tidlösa passform. Har senaste tiden börjat uppskatta just det, att byxan inte är alltför tight, utan istället får falla fritt. Känner att det smala modet är gjort och jag kommer allt mer satsa på det raka, helt rätt i både tid och stilbildning enligt mig. 

Dela på Facebook
Tweeta