Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

DRESSA NER MED JEANS 

   Rock: Morris Heritage Jeans: Levis Skjorta: Stenströms Väst: Brothers/The Tailoring Club Väska: Rizzo Skor: Cheaney Absolut enklaste sättet att dressa ner en till synes ganska uppstyrt outfit är att kombinerade den med ett par tvättade jeans. Paret jag har på mig är mina nyinköpta vintage jeans från Levis. Trivs verkligen med den lösare passformen, […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-10-20 14:21  |  Lästid: < 1 minuter


  

Rock: Morris Heritage Jeans: Levis Skjorta: Stenströms Väst: Brothers/The Tailoring Club Väska: Rizzo Skor: Cheaney

Absolut enklaste sättet att dressa ner en till synes ganska uppstyrt outfit är att kombinerade den med ett par tvättade jeans. Paret jag har på mig är mina nyinköpta vintage jeans från Levis. Trivs verkligen med den lösare passformen, högre midjan och att byxan redan fått den sköna slitningen man alltid vill åt vid nytt jeans köp.

Fotograf: Niklas Nyman


Dela på Facebook
Tweeta