Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

DRAKES – FALL/WINTER 2015

        Drakes men sin typiskt brittiska stil visar för hösten upp en kollektion med både italienska och amerikanska inslag. En skön mix mellan det välklädda och lediga bakas ihop på ett smakfullt och inte minst tilltalande sätt med de olika texturerna och färgkonstellationerna i plaggen. Märket som i mina ögon växer och blir […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-10-21 17:51  |  Lästid: 2 minuter

 
  
  

Drakes men sin typiskt brittiska stil visar för hösten upp en kollektion med både italienska och amerikanska inslag. En skön mix mellan det välklädda och lediga bakas ihop på ett smakfullt och inte minst tilltalande sätt med de olika texturerna och färgkonstellationerna i plaggen. Märket som i mina ögon växer och blir bättre och bättre för varje år känns hett, nytänkande och ständigt utvecklande trots sina 35 år i bagaget med klassiskt herrmode som inriktning.

Dela på Facebook
Tweeta