Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

THE SKIPPER JACKET

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Skepparrock: Scotch & Soda Byxor: Incotex Skjorta: Eton Tröja: Gant Rugger Skor: Cheaney Solglasögon: Persol Klocka: Nic & Mel Armband: Skultuna Det perfekta plagget när rocken känns för uppklädd är skepparrocken med sitt kortare utförande. Att den ska vara dubbelknäppt är givetvis inget måste men jag föredrar helt […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-10-22 14:13  |  Lästid: < 1 minuter

//

Skepparrock: Scotch & Soda Byxor: Incotex Skjorta: Eton Tröja: Gant Rugger Skor: Cheaney Solglasögon: Persol Klocka: Nic & Mel Armband: Skultuna

Det perfekta plagget när rocken känns för uppklädd är skepparrocken med sitt kortare utförande. Att den ska vara dubbelknäppt är givetvis inget måste men jag föredrar helt klart just det framför en enkelknäppt. Skepparrocken gör sig lika bra till en uppklädd som en nerklädd outfit då den är minst lika snygg till ett par jeans som en kostym. Här matchad till ett par flanellbyxor, denimskjorta och en ribbad marinblå zip-tröja.


Dela på Facebook
Tweeta