Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

FAVORITER FRÅN MONOKEL

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Fyra av mina favoriter från det Stockholmsbaserade solglasögon märket Monokel. Modellerna är handgjorda med en tydlig retrokänsla vi kan känna igen från giganterna Moscot och Oliver Peoples. Prisläget är betydligt snällare mot plånboken jämförelsevis med de större aktörerna, vilket gjort Monokel väldigt slagkraftigt för dem som inte vill […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-10-24 12:25  |  Lästid: < 1 minuter

//

Fyra av mina favoriter från det Stockholmsbaserade solglasögon märket Monokel. Modellerna är handgjorda med en tydlig retrokänsla vi kan känna igen från giganterna Moscot och Oliver Peoples. Prisläget är betydligt snällare mot plånboken jämförelsevis med de större aktörerna, vilket gjort Monokel väldigt slagkraftigt för dem som inte vill betala skjortan för en liknande produkt. Med de tidlösa modellerna och den goda kvalitén i förhållande till pris förstår man deras snabba framgång.

Dela på Facebook
Tweeta