Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STORE OPENING FOR HACKETT LONDON

                  Äntligen har Hackett öppnat sin egna flaggskeppsbutik i Stockholm. Det London baserade företaget med sin tydliga stilbildning är ett av de absolut främsta när det kommer till både brittisk preppy och klassisk herrmode. På torsdagens öppning var Jermey Hackett i egen hög person på plats för att mingla, han som  själv […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-10-25 15:14  |  Lästid: 2 minuter

   
    
    
   
Äntligen har Hackett öppnat sin egna flaggskeppsbutik i Stockholm. Det London baserade företaget med sin tydliga stilbildning är ett av de absolut främsta när det kommer till både brittisk preppy och klassisk herrmode. På torsdagens öppning var Jermey Hackett i egen hög person på plats för att mingla, han som  själv grundade varumärket redan 1979. Butiken är uppdelad i tre våningsplan och belägen på Mäster Samuelsgatan 1, se till att spana in butiken, jag blev verkligen inte besviken! 

Dela på Facebook
Tweeta