Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

5 SNYGGASTE VINTERROCKARNA

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Boglioli, Boss Black, Morris Heritage, Oscar Jacobsson & Filippa K Om ni inte redan lagt vantarna på en schysst vinterrock är det verkligen hög tid nu. Ovan har ni fem varianter i snarlikt utförande men i olika färger, där samtliga håller en hög stilnivå och kvalité. Viktigt i […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-10-28 10:23  |  Lästid: < 1 minuter

//

Boglioli, Boss Black, Morris Heritage, Oscar Jacobsson & Filippa K

Om ni inte redan lagt vantarna på en schysst vinterrock är det verkligen hög tid nu. Ovan har ni fem varianter i snarlikt utförande men i olika färger, där samtliga håller en hög stilnivå och kvalité. Viktigt i köpet av rock är att anpassa den utefter hur du kommer bära den, d.v.s. om du ofta bär flera lager under, se till att köpa en storlek större då en alltför tight rock inte är något vi vill eftersträva. Att rocken även ska vara i ren ullkvalitet  är oerhört viktigt, livstiden och helhetsintrycket kommer förlängas, samtidigt som känslan blir något helt annat med riktiga tyger utan konstmaterial.


Dela på Facebook
Tweeta