Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

HERMES ÖPPNAR SITT FÖRSTA PARFYMERI I NEW YORK

Hermes har hela 120 butiker i Europa, 106 i Asien och 53 i Usa, däremot har inte någon av dem endast inriktat sig på dess dofter och sitt fantastiska utbud av parfymeri, förrän nu. Butikens placering är noggrant utvald och hittas i hjärtat av finansdistriktet med både Gucci och Bottega Veneta som grannbutiker. En för […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-10-29 09:00  |  Lästid: < 1 minuter

Hermes har hela 120 butiker i Europa, 106 i Asien och 53 i Usa, däremot har inte någon av dem endast inriktat sig på dess dofter och sitt fantastiska utbud av parfymeri, förrän nu. Butikens placering är noggrant utvald och hittas i hjärtat av finansdistriktet med både Gucci och Bottega Veneta som grannbutiker. En för mig, helt främmande tjänst, är att man från grunden kan beställa sin helt egna parfym med allt vad det innebär. Prislappen kan gå upp till hela 2700$ vilket motsvarar en genomsnittlig svensk månadsinkomst. Både kul, spännande och nytänkande, men en specialbeställd parfym får jag nog vänta på ett bra tag, för min del iallafall!

Dela på Facebook
Tweeta