Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BÄSTA KÖP: QUILTADE JACKAN I ULL

  Ett av mina favoritplagg för hösten är den quiltade jackan i kavajmodell min sitt rundade avslut nertill. Plagget gör sig bäst i borstad ull eller flanell och bärs ypperligt som ett sportigare alternativ över kostym eller mer klätt alternativ till jeans och chinos. Komplettera med en rejäl ull eller kashmirhalsduk så är du klädd […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-10-30 09:00  |  Lästid: < 1 minuter

 

Ett av mina favoritplagg för hösten är den quiltade jackan i kavajmodell min sitt rundade avslut nertill. Plagget gör sig bäst i borstad ull eller flanell och bärs ypperligt som ett sportigare alternativ över kostym eller mer klätt alternativ till jeans och chinos. Komplettera med en rejäl ull eller kashmirhalsduk så är du klädd för både jobb och söndagspromenaden.

Ni hittar jackan från Aquascutum här! 


Dela på Facebook
Tweeta