Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

WEEKEND IN GOTHENBURG

     Det är verkligen underbart med weekends oavsett om det bara handlar om kortare trippar i vårt avlånga land. Har spenderat tre dagars jobb och två dagars ledighet i Göteborg sedan i onsdags och det har verkligen varit sjukt skönt med lite miljöombyte. Helgen innehöll både stökiga utekvällar, middagar och strosande på stan inklusive […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-11-01 16:06  |  Lästid: < 1 minuter

 
  

Det är verkligen underbart med weekends oavsett om det bara handlar om kortare trippar i vårt avlånga land. Har spenderat tre dagars jobb och två dagars ledighet i Göteborg sedan i onsdags och det har verkligen varit sjukt skönt med lite miljöombyte. Helgen innehöll både stökiga utekvällar, middagar och strosande på stan inklusive shopping, precis vad man hade önskat sig. Nu känns det dock sjukt skönt att komma hem, borta bra men hemma bäst!

 

Dela på Facebook
Tweeta

WEEKEND IN GOTHENBURG

     Det är verkligen underbart med weekends oavsett om det bara handlar om kortare trippar i vårt avlånga land. Har spenderat tre dagars jobb och två dagars ledighet i Göteborg sedan i onsdags och det har verkligen varit sjukt skönt med lite miljöombyte. Helgen innehöll både stökiga utekvällar, middagar och strosande på stan inklusive […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-11-01 16:06  |  Lästid: < 1 minuter

 
  

Det är verkligen underbart med weekends oavsett om det bara handlar om kortare trippar i vårt avlånga land. Har spenderat tre dagars jobb och två dagars ledighet i Göteborg sedan i onsdags och det har verkligen varit sjukt skönt med lite miljöombyte. Helgen innehöll både stökiga utekvällar, middagar och strosande på stan inklusive shopping, precis vad man hade önskat sig. Nu känns det dock sjukt skönt att komma hem, borta bra men hemma bäst!

 

Dela på Facebook
Tweeta