Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

WEEKEND IN GOTHENBURG

     Det är verkligen underbart med weekends oavsett om det bara handlar om kortare trippar i vårt avlånga land. Har spenderat tre dagars jobb och två dagars ledighet i Göteborg sedan i onsdags och det har verkligen varit sjukt skönt med lite miljöombyte. Helgen innehöll både stökiga utekvällar, middagar och strosande på stan inklusive […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-11-01 16:06  |  Lästid: < 1 minuter
Dela på Facebook
Tweeta

WEEKEND IN GOTHENBURG

     Det är verkligen underbart med weekends oavsett om det bara handlar om kortare trippar i vårt avlånga land. Har spenderat tre dagars jobb och två dagars ledighet i Göteborg sedan i onsdags och det har verkligen varit sjukt skönt med lite miljöombyte. Helgen innehöll både stökiga utekvällar, middagar och strosande på stan inklusive […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-11-01 16:06  |  Lästid: < 1 minuter
Dela på Facebook
Tweeta