Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BÄST PÅ INSTAGRAM: THOMAS OPDEBEECK

  Thomas Opdebeeck driver sitt egna made-to-measure företag där varje individuellt plagg måttas i både kostymer och kavajer till skjortor och byxor. Företaget är baserat i Beligen och går under namnet Tod-B Tailoring som använder sig av de flesta och mest kända vävarna i både Italien och England. Jag inspireras av hur Thomas själv väljer […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-11-03 17:11  |  Lästid: < 1 minuter

 
Thomas Opdebeeck driver sitt egna made-to-measure företag där varje individuellt plagg måttas i både kostymer och kavajer till skjortor och byxor. Företaget är baserat i Beligen och går under namnet Tod-B Tailoring som använder sig av de flesta och mest kända vävarna i både Italien och England. Jag inspireras av hur Thomas själv väljer att kombinera färger och strukturer på ett ibland välklätt, men allt som oftast ledig och avslappnat sätt. Givetvis är passformen något jag också imponeras av, det gör alltid otroligt mycket för helhetsintrycket. Däremot blir det mer av en självklarhet då varje plagg just är måttat och skapt precis efter bärarens kropp. I baktanke får man dock ha att passformen för den sakens skull inte alltid behöver stämma överens med vad en annan tycker är perfekt!

In och kika för att inspireras! 

Dela på Facebook
Tweeta