Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

THE SATURDAY LOOK

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Klassiska plagg i jordnära toner gör sig alltid bra tillsammans, här kombineras brunt och beige med marint som kontrastfärg. Den perfekta looken för lördags eller söndagspromenaden utan att känna sig allt för uppklädd. Gillar verkligen Chelsea booten som bärs lika bra till flanellbyxan som jeansen i sin härligt […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-11-07 13:50  |  Lästid: < 1 minuter

//

Klassiska plagg i jordnära toner gör sig alltid bra tillsammans, här kombineras brunt och beige med marint som kontrastfärg. Den perfekta looken för lördags eller söndagspromenaden utan att känna sig allt för uppklädd. Gillar verkligen Chelsea booten som bärs lika bra till flanellbyxan som jeansen i sin härligt mellan blåa färg med bruna detaljer.

Dela på Facebook
Tweeta