Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

NOVEMBER LIGHTS

            Sprakande kväll igår på Tele2 arena tillsammans med Starclub när det årliga November Lights gick av stapeln. House musiken pumpades när DJ:s som Armin Van Buren, R3HAB och Nervo stod på scen. Grym lördag med nya och gamla vänner som avslutades på Publico innan kosan styrdes hemåt runt 03.00 lagom rund […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-11-08 15:49  |  Lästid: 2 minuter

 
  
  
  
 Sprakande kväll igår på Tele2 arena tillsammans med Starclub när det årliga November Lights gick av stapeln. House musiken pumpades när DJ:s som Armin Van Buren, R3HAB och Nervo stod på scen. Grym lördag med nya och gamla vänner som avslutades på Publico innan kosan styrdes hemåt runt 03.00 lagom rund om fötterna.

Dela på Facebook
Tweeta