Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

RALPH LAUREN SPRING/SUMMER 2016

Vid varje besök blir jag alltid lika överväldigad och imponerad av Ralph Laurens mäktiga showroom i Stockholm. Alltifrån presentation, styling och inredning är fläckfritt skapat och visar upp varumärket från sin absolut bästa sida och samtidigt dess mångsidighet. Nytt för våren är att den tidigare Black Label kollektionen kommer försvinna helt och istället bakas in […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-11-09 17:16  |  Lästid: 2 minuter

Vid varje besök blir jag alltid lika överväldigad och imponerad av Ralph Laurens mäktiga showroom i Stockholm. Alltifrån presentation, styling och inredning är fläckfritt skapat och visar upp varumärket från sin absolut bästa sida och samtidigt dess mångsidighet. Nytt för våren är att den tidigare Black Label kollektionen kommer försvinna helt och istället bakas in Polo Sport och i viss mån Purple Label. Även att den så kallade ”Wimbledon collection” gör entré för att hedra turneringen och Ralph Laurens långa samarbete med tävlingen. Inspirerande och inte minst spännande säger jag!

 

Dela på Facebook
Tweeta