Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

THROWBACK FROM LAST AUTUMN

Bilden är tagen för drygt ett år sedan då jag hade betydligt längre skägg och mina favorit solglasögon fortfarande var vid liv(tappade bort dem en vecka senare..). Ibland är det kul att kolla tillbaka på gamla bilder för att se skillnader och likheter i hur sin stil anpassas och varieras med tiden. Gillar framförallt kontrastskillnaderna […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-11-10 09:00  |  Lästid: < 1 minuter
pc_

Bilden är tagen för drygt ett år sedan då jag hade betydligt längre skägg och mina favorit solglasögon fortfarande var vid liv(tappade bort dem en vecka senare..). Ibland är det kul att kolla tillbaka på gamla bilder för att se skillnader och likheter i hur sin stil anpassas och varieras med tiden. Gillar framförallt kontrastskillnaderna i denna bilden!

Dela på Facebook
Tweeta