Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

PERFECT BOOTS FOR WINTER

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Skon som verkligen funkar varje säsong år ut och år in är de klassiska Chelsea bootsen. Men sin stilrena och kompromisslösa design passar den i vått och torrt till både välklätt och mer ledigt. Alla modeller som synes kommer i mocka och från den klassiska tillverkarna RM. Williams. […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-11-11 17:50  |  Lästid: < 1 minuter

//

Skon som verkligen funkar varje säsong år ut och år in är de klassiska Chelsea bootsen. Men sin stilrena och kompromisslösa design passar den i vått och torrt till både välklätt och mer ledigt. Alla modeller som synes kommer i mocka och från den klassiska tillverkarna RM. Williams. En sko som verkligen faller mig i smaken och som enligt mig, var man bör ha redo i garderoben för varje höst och vintersäsong.

Dela på Facebook
Tweeta