Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

GANT RUGGER PRE-SPRING 2016

     Gant Rugger presenterar nu sin Pre-Spring 2016 kollektion som går under namnet ”Modern Marine”. Vi ser en skön mix mellan smoking kavajer, funktionsjackor och härligt stickade tröjor i både merino ull och Kashmir. Jag älskar specifikt den krämvita korta regnjackan i M65 modell med dubbla frontfickor, helt grym för vårens regn och rusk […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-11-14 19:32  |  Lästid: < 1 minuter

 
  
Gant Rugger presenterar nu sin Pre-Spring 2016 kollektion som går under namnet ”Modern Marine”. Vi ser en skön mix mellan smoking kavajer, funktionsjackor och härligt stickade tröjor i både merino ull och Kashmir. Jag älskar specifikt den krämvita korta regnjackan i M65 modell med dubbla frontfickor, helt grym för vårens regn och rusk väder.

Dela på Facebook
Tweeta