Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

FAVORITES FROM OSCAR JACOBSSON FALL 2015

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Varje säsong tycker jag Oscar Jacobsson går från klarhet till klarhet både vad gäller design, kvalité och konstruktion. I höstens kavajer hittar vi oerhört smakfulla väver och strukturer tillsammans den italienska smala passformen och ofodrade uppbyggnaden. En gemensam nämnare när det kommer till kavajerna är de utanpåliggande fickorna, […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-11-16 20:48  |  Lästid: < 1 minuter

//

Varje säsong tycker jag Oscar Jacobsson går från klarhet till klarhet både vad gäller design, kvalité och konstruktion. I höstens kavajer hittar vi oerhört smakfulla väver och strukturer tillsammans den italienska smala passformen och ofodrade uppbyggnaden. En gemensam nämnare när det kommer till kavajerna är de utanpåliggande fickorna, något vi sätt allt mer senaste säsongerna. Fantastiskt bra och snyggt alternativ om man vill ge den vanligtvis uppstyrda kavajen en mer avslappnad och lättsam känsla.

Dela på Facebook
Tweeta