Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

NLY MAN & TOPMAN LANSERAR DIGITAL POP-UP SHOP

Imorgon lanserar NLY MAN en exklusiv digital pop-up shop med den brittiska jätten TOPMAN. I kollektionen presenteras den limiterade  vinterkollektionen med tydliga inslag av Brittisk Preppy där plaggen visar upp en stor bredd i allt i från skräddade rockar och jackor från den så kallade ”LUX” linjen till sportigare jerseys och träningsplagg.

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-11-17 17:32  |  Lästid: < 1 minuter


Imorgon lanserar NLY MAN en exklusiv digital pop-up shop med den brittiska jätten TOPMAN. I kollektionen presenteras den limiterade  vinterkollektionen med tydliga inslag av Brittisk Preppy där plaggen visar upp en stor bredd i allt i från skräddade rockar och jackor från den så kallade ”LUX” linjen till sportigare jerseys och träningsplagg.

Dela på Facebook
Tweeta