Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BARON – ESTATE COLLECTION

    En helt ny satsning har gjorts från den svenska väsktillverkaren Baron i och med den så kallade ”Estate Collection” lanserats. I släppet får vi se ett urval av premium väskor i kalvskinn där samtliga produkter är handgjorda i Italien. I det noggrant utvalda kvalitéerna får vi se fyra olika modeller i svart och mörkbrunt […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-11-18 18:30  |  Lästid: < 1 minuter


  

 En helt ny satsning har gjorts från den svenska väsktillverkaren Baron i och med den så kallade ”Estate Collection” lanserats. I släppet får vi se ett urval av premium väskor i kalvskinn där samtliga produkter är handgjorda i Italien. I det noggrant utvalda kvalitéerna får vi se fyra olika modeller i svart och mörkbrunt i en väldigt tidlös och charmig design. Väskorna riktar sig framförallt mot affärsresenärer, både män och kvinnor men passar även utmärkt en för kortare weekendresa.

Dela på Facebook
Tweeta