Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

WEEKEND AT HOME

           Hade en helt underbar helg hos min föräldrar i min hemstad Kalmar. Dagarna spenderades mestadels på landstället med god mat, fantastiskt sällskap och långa sovmorgnar. Avkoppling får för mig en helt ny innebörd när jag kommer hem där jag kan stänga av och verkligen släppa allt och koppla av. Oerhört välbehövligt och […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-11-19 17:24  |  Lästid: < 1 minuter

   
    
 

Hade en helt underbar helg hos min föräldrar i min hemstad Kalmar. Dagarna spenderades mestadels på landstället med god mat, fantastiskt sällskap och långa sovmorgnar. Avkoppling får för mig en helt ny innebörd när jag kommer hem där jag kan stänga av och verkligen släppa allt och koppla av. Oerhört välbehövligt och ny energi för den stundande veckan. 

Dela på Facebook
Tweeta