Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

FAVORITE ZIPPERS RIGHT NOW

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Har fattat mer och mer tycke för zippers med den typiska dragkedjan framtill. Vanligtvis bär jag mycket Cardigans, västar och rundhalsat men zipper blir i min mening ett sportigare och mer avslappnat plagg. Variation är alltid upplyftande och man blir nog ofta inrutad i det man är van […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-11-23 18:25  |  Lästid: < 1 minuter

//

Har fattat mer och mer tycke för zippers med den typiska dragkedjan framtill. Vanligtvis bär jag mycket Cardigans, västar och rundhalsat men zipper blir i min mening ett sportigare och mer avslappnat plagg. Variation är alltid upplyftande och man blir nog ofta inrutad i det man är van vid när man istället bör ta ut svängarna och prova nytt. Ovan har ni mina fem favoriter just nu!

Dela på Facebook
Tweeta

FAVORITE ZIPPERS RIGHT NOW

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Har fattat mer och mer tycke för zippers med den typiska dragkedjan framtill. Vanligtvis bär jag mycket Cardigans, västar och rundhalsat men zipper blir i min mening ett sportigare och mer avslappnat plagg. Variation är alltid upplyftande och man blir nog ofta inrutad i det man är van […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-11-23 18:25  |  Lästid: < 1 minuter

//

Har fattat mer och mer tycke för zippers med den typiska dragkedjan framtill. Vanligtvis bär jag mycket Cardigans, västar och rundhalsat men zipper blir i min mening ett sportigare och mer avslappnat plagg. Variation är alltid upplyftande och man blir nog ofta inrutad i det man är van vid när man istället bör ta ut svängarna och prova nytt. Ovan har ni mina fem favoriter just nu!

Dela på Facebook
Tweeta