Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BÄST PÅ INSTAGRAM: DAVID GANDY

     David Gandy är en av de absolut största manliga modellerna i världen där han b.l.a. är ansikte utåt för Dolce & Gabbana parfym Light Blue sedan 2006. Förutom sitt manliga och eftertraktade utseende har Gandy ett fantastiskt öga för kläder och en exceptionell god stil. Han har tidigare drivit en blogg på brittiska […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-11-24 17:26  |  Lästid: < 1 minuter

 
  

David Gandy är en av de absolut största manliga modellerna i världen där han b.l.a. är ansikte utåt för Dolce & Gabbana parfym Light Blue sedan 2006. Förutom sitt manliga och eftertraktade utseende har Gandy ett fantastiskt öga för kläder och en exceptionell god stil. Han har tidigare drivit en blogg på brittiska Vouge där han skrev om just kläder och sin personliga stil samtidigt som han publicerade livsstilsartiklar för Telegraph Men. 2015 fick han även pris som ”Most Stylish Man of the Year” av GQ som får ses som en rejält bra utmärkelse och bilderna ovan talar verkligen sitt tydliga språk.

Dela på Facebook
Tweeta