Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STILGUIDE: MIXA DRESSAT MED AVSLAPPNAT

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Ibland är det helt onödigt att överarbeta och lägga för mycket tankeverksamhet på vad man ska ta på sig på morgonen. Det enkla är allt som oftast det absolut snyggaste och var inte rädd att mixa skräddade plagg med med avslappnade. Det är i många fall just kontrasten […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-11-25 12:27  |  Lästid: < 1 minuter

//

Ibland är det helt onödigt att överarbeta och lägga för mycket tankeverksamhet på vad man ska ta på sig på morgonen. Det enkla är allt som oftast det absolut snyggaste och var inte rädd att mixa skräddade plagg med med avslappnade. Det är i många fall just kontrasten däremellan som ger dig det mest stilfulla, medvetna och anspråkslösa utseendet. I detta fall blir den skräddade rocken brytpunkten i kombination med den lediga och avskalade sneakern. Tänk även på hur du kan plocka upp färger eller mönster i dina accessoarer och få dem att stämma överens, såsom solglasögon med armband i detta fall, alldeles lagom och inte övermatchat.

Dela på Facebook
Tweeta