Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

ATT BÄRA NÄR DET REGNAR – STUTTERHEIM

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Här har ni det absolut bästa alternativen när det vakas regn och rusk inför helgen. Tycker tidigare att det varit svårt att veta vad man ska bära när det öser ner, men sedan ett par år tillbaka har verkligen Stutterheim levererat tydliga besked angående just detta. Med sin […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-11-27 15:19  |  Lästid: < 1 minuter

//

Här har ni det absolut bästa alternativen när det vakas regn och rusk inför helgen. Tycker tidigare att det varit svårt att veta vad man ska bära när det öser ner, men sedan ett par år tillbaka har verkligen Stutterheim levererat tydliga besked angående just detta. Med sin tidlösa och stilrena design som varje säsong utvecklas kan du hålla dig snygg även när det regnar. Jag kunde inte låta bli att klicka hem den ljusa i ljust sandfärgade, dödssnygg!

Dela på Facebook
Tweeta