Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

UNIFORMS FOR THE DEDICATED FALL/WINTER 15

   Musikern José Gonzales modellar för Uniforms for the Deticated höst och vinterkollektion 2015 som framförallt producerats i högkvalitativ återvunnen italiensk kashmir och ull. Varumärkets grundidé har alltid varit att tillverka miljövänligt och med hållbarhet för att främja vårt sätt att bära kläder under längre tidsperioder och inte som slit och släng plagg. Kollektionen innehåller […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-11-27 11:30  |  Lästid: < 1 minuter


  

Musikern José Gonzales modellar för Uniforms for the Deticated höst och vinterkollektion 2015 som framförallt producerats i högkvalitativ återvunnen italiensk kashmir och ull. Varumärkets grundidé har alltid varit att tillverka miljövänligt och med hållbarhet för att främja vårt sätt att bära kläder under längre tidsperioder och inte som slit och släng plagg. Kollektionen innehåller komfortabla och skräddade plagg som jackor, byxor, rockar och parkas i härligt blåa, gråa och gröna toner.

Dela på Facebook
Tweeta

UNIFORMS FOR THE DEDICATED FALL/WINTER 15

   Musikern José Gonzales modellar för Uniforms for the Deticated höst och vinterkollektion 2015 som framförallt producerats i högkvalitativ återvunnen italiensk kashmir och ull. Varumärkets grundidé har alltid varit att tillverka miljövänligt och med hållbarhet för att främja vårt sätt att bära kläder under längre tidsperioder och inte som slit och släng plagg. Kollektionen innehåller […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-11-27 11:30  |  Lästid: < 1 minuter


  

Musikern José Gonzales modellar för Uniforms for the Deticated höst och vinterkollektion 2015 som framförallt producerats i högkvalitativ återvunnen italiensk kashmir och ull. Varumärkets grundidé har alltid varit att tillverka miljövänligt och med hållbarhet för att främja vårt sätt att bära kläder under längre tidsperioder och inte som slit och släng plagg. Kollektionen innehåller komfortabla och skräddade plagg som jackor, byxor, rockar och parkas i härligt blåa, gråa och gröna toner.

Dela på Facebook
Tweeta