Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

DEN LÅNGÄRMADE PIQUÉTRÖJAN

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Ett plagg som verkligen ligger i framkant just nu är den långärmade piquétröjan. Då de absolut vanligaste plagg i merinoull oftast ses i rund hals v-hals eller polotröja blir den alternativa piquétröjan en högaktuell kandidat om man söker något däremellan. Men sin en då klädda känsla bör man […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-12-01 18:32  |  Lästid: < 1 minuter

//

Ett plagg som verkligen ligger i framkant just nu är den långärmade piquétröjan. Då de absolut vanligaste plagg i merinoull oftast ses i rund hals v-hals eller polotröja blir den alternativa piquétröjan en högaktuell kandidat om man söker något däremellan. Men sin en då klädda känsla bör man inte vara rädd att använda den även till en ledigare kostym eller en tyngre kavaj . På så sätt ökar användningsområdet samtidigt som skjortan får sig en rimlig utmanare för att töja på normen kring vad som egentligen alltid ska bäras under konfektion eller kavaj.

Dela på Facebook
Tweeta