Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

TIMELESS CLASSIC: ROLEX SUBMARINER

  En av de absolut mest klassiska och tacksamma klockmodellerna som någonsin tillverkats är Rolex Submariner som är oerhört populär världen över. Med sin avskalade, tidlösa men en då lyxiga design funkar modellen verkligen i  alla lägen. Med sina tidiga funktioner i vattentäthet, tydliga visare och graderade vridningar blev Submarinern Rolex första riktiga dykarur som […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-12-01 16:00  |  Lästid: < 1 minuter

 

En av de absolut mest klassiska och tacksamma klockmodellerna som någonsin tillverkats är Rolex Submariner som är oerhört populär världen över. Med sin avskalade, tidlösa men en då lyxiga design funkar modellen verkligen i  alla lägen. Med sina tidiga funktioner i vattentäthet, tydliga visare och graderade vridningar blev Submarinern Rolex första riktiga dykarur som visats bli en väldigt populär modell från många av de främsta klocktillverkarna. Den första första upplagan såg sitt ljus redan 1954 och blev det första ”moderna” dykarklockan.


Dela på Facebook
Tweeta

TIMELESS CLASSIC: ROLEX SUBMARINER

  En av de absolut mest klassiska och tacksamma klockmodellerna som någonsin tillverkats är Rolex Submariner som är oerhört populär världen över. Med sin avskalade, tidlösa men en då lyxiga design funkar modellen verkligen i  alla lägen. Med sina tidiga funktioner i vattentäthet, tydliga visare och graderade vridningar blev Submarinern Rolex första riktiga dykarur som […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-12-01 16:00  |  Lästid: < 1 minuter

 

En av de absolut mest klassiska och tacksamma klockmodellerna som någonsin tillverkats är Rolex Submariner som är oerhört populär världen över. Med sin avskalade, tidlösa men en då lyxiga design funkar modellen verkligen i  alla lägen. Med sina tidiga funktioner i vattentäthet, tydliga visare och graderade vridningar blev Submarinern Rolex första riktiga dykarur som visats bli en väldigt populär modell från många av de främsta klocktillverkarna. Den första första upplagan såg sitt ljus redan 1954 och blev det första ”moderna” dykarklockan.


Dela på Facebook
Tweeta