Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STILIKON: DOUGLAS FAIRBANKS JR.

Douglas Fairbanks jr. visar verkligen prov på en sann gentlemannastil och blev en ikon i New York där han föddes och också var bosatt större delar av sitt liv. Han var son till Douglas Fairbanks och de delade sin yrkesmässiga titel som skådespelare vilket visat sig vara ett roll vars spridning och berömmelse frambringat många […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-12-02 14:50  |  Lästid: < 1 minuter


Douglas Fairbanks jr. visar verkligen prov på en sann gentlemannastil och blev en ikon i New York där han föddes och också var bosatt större delar av sitt liv. Han var son till Douglas Fairbanks och de delade sin yrkesmässiga titel som skådespelare vilket visat sig vara ett roll vars spridning och berömmelse frambringat många stora stilikoner genom tiderna. Tydliga drag i Douglas stil är dubbelknäppt, breda slag och hårt åtdragna slipsknutar vilket verkligen känns helt rätt stilmässigt både nu och då.

Dela på Facebook
Tweeta