Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

MEDVETET LEDIGT

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL NN07 levererar verkligen ett fantastiskt ullprogram för hösten som både känns rätt i tid och design. Ett alldeles ypperligt alternativ till allt de dressade modet vi ser på marknaden just nu. Vill framförallt slå ett slag för den mörkt marinblåa överdelen som verkligen är perfekt plagg om man […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-12-03 12:54  |  Lästid: < 1 minuter

//

NN07 levererar verkligen ett fantastiskt ullprogram för hösten som både känns rätt i tid och design. Ett alldeles ypperligt alternativ till allt de dressade modet vi ser på marknaden just nu. Vill framförallt slå ett slag för den mörkt marinblåa överdelen som verkligen är perfekt plagg om man söker något ledigare än kavajen men mer uppklätt än cardiganen. Beroende på humör, matcha med en krispig vit skjorta eller varför inte bara en klassisk enfärgad t-shirt.

Dela på Facebook
Tweeta