Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

ZALANDO BRAND DIARIES: POLO RALPH LAUREN

       Zalando har sedan en tid tillbaka startat en digital märkesdagbok där toppbloggaren Adam Gallagher blev först ut med att få representera Polo Ralph Lauren. Där berättar han om sin personliga stil i sin hemstad New York. Här ser ni min tolkning av Polo Ralph Laurens höstkollektion i vår fantastiska huvudstad Stockholm. Följ resan […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-12-04 13:43  |  Lästid: < 1 minuter

      
Zalando har sedan en tid tillbaka startat en digital märkesdagbok där toppbloggaren Adam Gallagher blev först ut med att få representera Polo Ralph Lauren. Där berättar han om sin personliga stil i sin hemstad New York. Här ser ni min tolkning av Polo Ralph Laurens höstkollektion i vår fantastiska huvudstad Stockholm.

Följ resan via instagram på #shareyourstyle och missa inte det exklusiva filmklippet med Adam Gallagher här! 

Dela på Facebook
Tweeta