Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SOCIAL MEDIA GALA

     Kvällens värdinnor Michaela Forni & Marguax Dietz    Det bjöds på skönsång från Benjamin Wahlgren Ingrosso.  Årets instagramprofil landade hos Calle Schulman tillsammans med dottern Penny.     Årets blogg gick inte helt förvånande till Kenza.       I lördags bjöds det på en hejdundrande gala där de främsta inom sociala medier skulle koras […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-12-08 11:33  |  Lästid: 2 minuter

 
  

Kvällens värdinnor Michaela Forni & Marguax Dietz
  

Det bjöds på skönsång från Benjamin Wahlgren Ingrosso. 


Årets instagramprofil landade hos Calle Schulman tillsammans med dottern Penny. 
  
Årets blogg gick inte helt förvånande till Kenza.   
  

I lördags bjöds det på en hejdundrande gala där de främsta inom sociala medier skulle koras i olika fem olika kategorier. Själv var man inte i närheten av att få pris, men inte konstigt var väl det med tanke på uppställningen på plats, riktigt kul var det i alla fall och likaså att man var bjuden. Ovan hittar ni en bildbomb från kvällen!

Dela på Facebook
Tweeta