Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BARBERARSALONG PÅ SÖDER- BARBER & BOOKS

   Har tidigare skrivit om att jag önskat och hoppats att Stockholm ska anamma den typiskt brittiska traditionen med barberare, för att hålla både skägg och hår i trim. I veckan fick jag möjlighet att prova ett av de första i Stockholm bara ett stenkast från min lägenhet på söder. Salongen heter Barber & Books […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-12-09 15:41  |  Lästid: < 1 minuter


  

Har tidigare skrivit om att jag önskat och hoppats att Stockholm ska anamma den typiskt brittiska traditionen med barberare, för att hålla både skägg och hår i trim. I veckan fick jag möjlighet att prova ett av de första i Stockholm bara ett stenkast från min lägenhet på söder. Salongen heter Barber & Books och ligger på Östgötagatan och har verkligen en härlig stämning kring sig, med modern engelsk inredning och engelsktalande personal. Ett nöje att få prova på och ser redan nu fram emot nästa besök.

Dela på Facebook
Tweeta