Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

KLASSISK M65 JACKA – TOMMY HILFIGER

Jacka: Tommy Hilfiger Har på senare tid snöat in på den tidlösa jackmodellen M65 med sin karaktäristiska design i dubbla frontfickor och hög krage. Modellen ses ofta i många olika utförande och kvalitéer för både vinter och sommarbruk där just denna variant från Tommy Hilfiger gör sig bäst för höst och vår. Matcha med ett par […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-12-10 18:36  |  Lästid: < 1 minuter

Jacka: Tommy Hilfiger

Har på senare tid snöat in på den tidlösa jackmodellen M65 med sin karaktäristiska design i dubbla frontfickor och hög krage. Modellen ses ofta i många olika utförande och kvalitéer för både vinter och sommarbruk där just denna variant från Tommy Hilfiger gör sig bäst för höst och vår. Matcha med ett par bruna chinos, jeans eller flanellbyxor beroende tycke, smak och humör.

Dela på Facebook
Tweeta