Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

CASUAL TUESDAY

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Jacka: Aquascutum Byxor: Incotex Tröja: NN07 Skor: RM Williams Portfölj: Baron Glasögon: Nividas Scarf: Sand Näsduk: Amanda Christensen Att bära ljusa färger för vintern piggar verkligen upp tillvaron i det kyliga och råa klimatet som råder. Här i den perfekta beiga M65 jackan från Aquascutum tillsammans med flanellbyxor, […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-12-15 10:50  |  Lästid: < 1 minuter

//

Jacka: Aquascutum Byxor: Incotex Tröja: NN07 Skor: RM Williams Portfölj: Baron Glasögon: Nividas Scarf: Sand Näsduk: Amanda Christensen

Att bära ljusa färger för vintern piggar verkligen upp tillvaron i det kyliga och råa klimatet som råder. Här i den perfekta beiga M65 jackan från Aquascutum tillsammans med flanellbyxor, vit sweatshirt och matchande läderdetaljer i skor och väska. Olika färger av jordnära toner blir verkligen otroligt snyggt tillsammans och funkar verkligen att bära året om.


 

Dela på Facebook
Tweeta