Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

ZALANDO CHRISTMAS DINNER

  I förra veckan bjöd Zalando in till en sagolik julmiddag med en härligt modern tvist i både presentation, upplägg och val av mat. Jag har länge velat käka på restaurangen Supper i Stockholm och glad blev jag när jag hörde att det var dem som stod för maten som verkligen levde upp till nivån […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-12-16 16:30  |  Lästid: < 1 minuter

 

I förra veckan bjöd Zalando in till en sagolik julmiddag med en härligt modern tvist i både presentation, upplägg och val av mat. Jag har länge velat käka på restaurangen Supper i Stockholm och glad blev jag när jag hörde att det var dem som stod för maten som verkligen levde upp till nivån jag hade hoppats på. Efter en fantastisk middag bar det av till Bernies för att avsluta kvällen och sedan bege sig hemåt.

Dela på Facebook
Tweeta