Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

JULKLAPPAR TILL HONOM

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Hörlurar: Happu Pluggs Klocka: Triwa Handskar: Amanda Christensen Slips: Boss Korthållare: Bottega Veneta Skärp: Tiger of Sweden Solglasögon: Nividas Manschettknappar: Hugo Boss Armband: Skultuna Vad man ska köpa till nära och kära i julklapp är alltid en hård nöt att knäcka. Jag har plockat ut lite nio favoriter […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-12-17 17:56  |  Lästid: < 1 minuter

//

Hörlurar: Happu Pluggs Klocka: Triwa Handskar: Amanda Christensen Slips: Boss Korthållare: Bottega Veneta Skärp: Tiger of Sweden Solglasögon: Nividas Manschettknappar: Hugo Boss Armband: Skultuna

Vad man ska köpa till nära och kära i julklapp är alltid en hård nöt att knäcka. Jag har plockat ut lite nio favoriter på vad jag tycker är en bra present till farsan, brorsan eller pojkvännen, alla för en rimlig peng.


Dela på Facebook
Tweeta