Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

ADIDAS STAN SMITH I GRÅ MOCKA

  Adidas mest klassiska och framgångsrika sneakers någonsin, Stan Smith, är verkligen en av mina absoluta favoriter och har de senaste åren varit mer aktuell än någonsin. Snubblade över denna helt sagolika variant som tillverkats i en helt perfekt grå färg och i mockakvalité. Perfekt kontrast till ett par flanellbyxor där mockan verkligen ger den […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-12-18 16:53  |  Lästid: < 1 minuter

 
Adidas mest klassiska och framgångsrika sneakers någonsin, Stan Smith, är verkligen en av mina absoluta favoriter och har de senaste åren varit mer aktuell än någonsin. Snubblade över denna helt sagolika variant som tillverkats i en helt perfekt grå färg och i mockakvalité. Perfekt kontrast till ett par flanellbyxor där mockan verkligen ger den sportiga sneakern en mer klädd känsla, den klickades hem omedelbart!

Ni hittar sneakern här!

Dela på Facebook
Tweeta