Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

DAGS FÖR JULFEST PÅ PUBLICO 19/12 

   Imorgon är det dags för en hejdundrande julfest på Publico innan ett par lugnare veckor stundar innan julledighet. Är fruktansvärt taggad och likaså är mina härliga vänner Martin Hansson, Caroline Sandström och Joanna Fingal som har varit med och roddat allt inför imorgon. Detta vill ni verkligen inte missa! Hoppas vi ses där?! 

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-12-18 16:38  |  Lästid: < 1 minuter

  
Imorgon är det dags för en hejdundrande julfest på Publico innan ett par lugnare veckor stundar innan julledighet. Är fruktansvärt taggad och likaså är mina härliga vänner Martin Hansson, Caroline Sandström och Joanna Fingal som har varit med och roddat allt inför imorgon. Detta vill ni verkligen inte missa! Hoppas vi ses där?! 

Dela på Facebook
Tweeta