Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

TOMTEVERKSTAN PÅ PUBLICO

  Tillsammans med mina boys och tillika festfixare Charlie Lindström och Lukas Kalda.      Petra Tungården och Joanna Fingal.  Happy pluggs sponsrade med färgglada hörlurar till våra härliga gäster. Härliga kollegan Martin Hansson tillsammans med Airin Ardalen.    Sabri Debesai snurrade plattor med bravur hela kvällen lång!     Fanny Lyckman, Christian Fang, Sabri Debesai […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-12-21 12:33  |  Lästid: 2 minuter

 

Tillsammans med mina boys och tillika festfixare Charlie Lindström och Lukas Kalda.  
  

Petra Tungården och Joanna Fingal. 


Happy pluggs sponsrade med färgglada hörlurar till våra härliga gäster.

Härliga kollegan Martin Hansson tillsammans med Airin Ardalen.
  

Sabri Debesai snurrade plattor med bravur hela kvällen lång!   

Fanny Lyckman, Christian Fang, Sabri Debesai och Angelica Blick trivdes.
  
  

Vilken helt fantastisk bra kväll det blev på Publico i lördags tillsammans med mina tres amigos, Martin, Carro och Joanna. Hela stället verkligen gungade från start till mål till musik från Sabri Debesai. Stort tack till Publico och speciellt Charlie för att vi fick anordna en hejdundrande fest innan julledigheten och alla fantastiska vänner och gäster som kom och förgyllde vår kväll!

Dela på Facebook
Tweeta