Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

CHRISTMAS WITH THE FAMILY

Helt underbart att komma hem och fira jul med familjen, i år firade vi traditionsenigt i Skåne hos mormor och morfar. Den lika traditionsenliga julbilden såg i år ut såhär tillsammans med mina fantastiska systrar. Vi bokade av hela listan av vad man ska göra och hinna med i juletider, samtidigt som vi passade på […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-12-30 09:50  |  Lästid: < 1 minuter

image

Helt underbart att komma hem och fira jul med familjen, i år firade vi traditionsenigt i Skåne hos mormor och morfar. Den lika traditionsenliga julbilden såg i år ut såhär tillsammans med mina fantastiska systrar. Vi bokade av hela listan av vad man ska göra och hinna med i juletider, samtidigt som vi passade på att shoppa upp presentpengar och gå på hockey innan det bar av hemåt mot Stockholm igen. Sjukt skönt med lite extra ledighet!

 

Dela på Facebook
Tweeta