Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

JULKLAPP TILL MIG SJÄLV – APPLE WATCH SPORT

     Efter jul när alla julklappar var öppnade kunde jag trots det, inte låta bli att ge mig själv en ytterligare present, en Apple watch sport. Har spanat på den under en längre tid men inte slagit till och jag är verkligen impulsköpens mästare och så fick det bli. Som den prylnörd jag är […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-12-31 11:26  |  Lästid: 2 minuter

 
  
Efter jul när alla julklappar var öppnade kunde jag trots det, inte låta bli att ge mig själv en ytterligare present, en Apple watch sport. Har spanat på den under en längre tid men inte slagit till och jag är verkligen impulsköpens mästare och så fick det bli. Som den prylnörd jag är går jag igång på hur klockan via bluetooth sammankopplas till mobiltelefonen och där funktionerna och apparna går att använda i klockan. Notiser såsom, sms, mail, snapchat och att det är dags att röra på sig för nå sitt dagliga träningsmål dyker upp i klockan genom vibration och ljud där man snabbt kan svara via kortkommandon.

Klockan blir för mig lite nördigt cool och en ypperlig accessoar att bryta av en dressat klädsel till, såsom en mörk kostym. Funktionerna talar sitt tydliga språk vilket ingen annan klocka i dagsläget klarar av.

Dela på Facebook
Tweeta