Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

WE HAVE ARRIVED – SANYA

         Äntligen har vi anlänt till Sanya efter drygt ett dygns resande med två mellanlandningar. Än så länge finns det absolut ingenting att klaga på och resorten vi kommer spendera de kommande 15 nätterna är verkligen helt sagolik. Allt ifrån 6 restauranger, en en egen strand, spa och massage, havsutsikt från hotellobbyn och […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-12-31 11:44  |  Lästid: 2 minuter


  
  
  
Äntligen har vi anlänt till Sanya efter drygt ett dygns resande med två mellanlandningar. Än så länge finns det absolut ingenting att klaga på och resorten vi kommer spendera de kommande 15 nätterna är verkligen helt sagolik. Allt ifrån 6 restauranger, en en egen strand, spa och massage, havsutsikt från hotellobbyn och hotellrummet, tennisbanor och eget gym, ni förstår, här kan man verkligen inte annat än trivas. En liten bildbomb med ett första intryck av hotellet, bered er på mer de kommande dagarna!

Dela på Facebook
Tweeta